Gasgrill i gården

Sådan skaber du hyggelig gårdsplads

Du har lige fået lagt din nye gårdsplads i granitskærver – så hvad nu? En helt ny gårdsplads er altid flot, men kan virke lidt tom og kedelig. Næste skridt er nu, at få indrettet den så den er mere hyggelig og indbydende. Du har sikkert valgt granitskærver til din gårdsplads, da den er forholdsvis stor. Den skal måske endda bruges som parkeringsplads. Men hvad gør du med alt den tomme plads, hvor der kun ligger løse granitskærver? Det får du et par gode råd til i artiklen her. Implementere du et eller flere af vores råd, vil du uden tvivl få en meget hyggeligere gårdsplads.

 

Plant et træ eller to

På en stor gårdsplads, kan du sagtens plante et træ eller to. Det kan gøres på flere forskellige måder. Du kan vælge at plante et stort træ i midten, som bliver omdrejningspunkt på gårdspladsen. Dette er ofte den bedste løsning, hvis gården eller huset er formet som en hestesko. Alternativt kan du plante dem mere ude i siderne. Hvad der passer bedst, afhænger af hvordan huset er bygget samt omgivelserne.

Har du ikke plads til at plante træer, kan du også blot plante blomster og planter i krukker, og sætte dem langs huset. Det giver en meget hyggeligere og indbydende gårdsplads, fremfor hvis der blot er fyldt med grå granitskærver. Samtidig er det også hyggeligt, at gå og passe planterne om sommeren.

 

Indret med havemøbler

En gårdsplads behøver ikke nødvendigvis kun være et sted du parkerer bilen. Hvis du i forvejen har brugt tid og energi på, at gøre den mere hyggelig, hvorfor så ikke indrette den med nogle havemøbler, så du og familien kan bruge tid her? Særligt om sommeren er det super hyggeligt med havemøbler på gårdspladsen. I kan bruge dem til alt fra at drikke en kop kaffe, til at spise morgenmad, til at drikke en kold øl en sommeraften.

De bedste havemøbler at indrette gårdspladsen med, er møbler der ikke er for tunge. De skal gerne nemt kunne rykkes rundt op, og evt. tages ind til opbevaring om vinteren.

 

Hold grillaftener om sommeren

Du har fået lagt granitskærverne, pyntet med planter og træer, og indrettet med havemøbler. Du har nu en hyggelig gårdsplads. Som prikken over i’et kan du anskaffe dig en gasgrill, og holde nogle gode grillaftener om sommeren. Det eneste det kræver er, at du finder den bedste gasgrill, køber nogle kolde øl, pølser og røde bøffer, og får inviteret et par venner eller familiemedlemmer. På den måde kan du få det optimale ud af din nye hyggelige gårdsplads, og samtidig få nogle hyggelige aftener og minder, med familie og venner.

Med hensyn til at vælge den bedste gasgrill til gårdspladsen, bør du anskaffe dig en med hjul på. Ligesom med havemøbler, er det nemlig ideelt, at den nemt kan rykkes rundt på. De fleste gasgrill med hjul kan sagtens kører på løse granitskærver. Det eneste du skal være opmærksom på, er at hjulene ikke bliver for små. Ønsker du en mindre grill, kan du alternativt anskaffe dig en lille gasgrill, som kan stå på bordet.